Flyttstädning

Är det dags att flytta och du känner att du inte har tid för flyttstädning? Vi hjälper dig! Så att du kan i lugn och ro packa till ditt nya boende.

När ni är framme i det nya boendet ser vi till att vi lämnar en fräsch boende till nästkommande ägare. Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete. 

Vi på Zeleno städservice vet hur mycket det betyder att kunna lämna en del av projektet i andras händer, och vi hjälper dig mer än gärna!

Bästa Personliga Service – Flyttstädning

Zeleno Flyttstädning kan pressa priset utan att tumma på kvalitén genom att planera varje jobb och resa på bästa sätt.
Våran planering samt val av material och medel bidrar till en bättre miljö vilket även är en del av vårat dagliga arbete för att bli ledande aktör i branschen inom flyttstädningar i Stockholm.

Flyttstädning

Spara tid och anlita oss – Flyttstädning

Som tur är finns det en lösning på problemet och kanske känner du någon som använder sig utav det?
Vi talar naturligtvis om att anlita en professionell Flyttstädning i Stockholm.

Med de senaste årens möjligheter till RUT-avdrag är det nu billigare än någonsin med flyttstädning.
Det är ingen slump att sådana här typer av tjänster har blivit så pass populära som det är idag.

Om man exempelvis googlar på “flyttstädning Stockholm” så har det aldrig funnits så många aktiva städfirmor som det gör idag.

Det är inte längre en lyx som är få förunnade, utan det är helt enkelt någonting som många har börjat ha råd att unna sig och det finns ingen anledning till att inte nyttja det!

Kvalité till rätt pris!

Dagligen utför vi flyttstädningar i hela Stockholm och tar mer än gärna på oss ansvaret för att utföra just din flyttstädning
Dessutom kan du själv koncentrera dig på annat som är bättre, till exempel själva flytten och uppackning av din nya bostad.